Applicatiebouwer madewithlove vervoegt het Duval Union ecosysteem

Applicatiebouwer madewithlove vervoegt het Duval Union ecosysteem

Duval Union kondigt vandaag aan dat het een participatie neemt in madewithlove, een applicatiebouwer met vestigingen in Leuven en Gent. Daarmee verstevigt de marketing- en communicatiegroep zich met een zeer sterke softwareontwikkelaar. Madewithlove werd opgericht in 2008 en heeft vandaag 3 partners Andreas Creten, Jonas Van Schoote en Dimitri Roose. Met vestigingen in Leuven en Gent zetten ze een 20-tal ontwikkelaars aan het werk, waarvan 6 in het buitenland.

Madewithlove vertaalt concepten en ideeën naar softwareproducten: webapplicaties, mobiele applicaties of desktop software. Naast het eindproduct zorgen ze vooral voor een strategie en visie achter de ontwikkeling.

Andreas Creten, co-founder madewithlove: “Onze manier van werken is totaal verschillend van de klassieke app bouwers. Wij werken samen met de klant om ervoor te zorgen dat er na onze samenwerking een team achterblijft in hun bedrijf dat de toepassing verder kan ontwikkelen. We bouwen dus uiteraard applicaties maar ook vooral het team er rond.  Heel veel bedrijven komen in de problemen op technisch vlak, ze missen technische leiding en product visie. Dat is exact de leegte die wij opvullen.”

Madewithlove heeft de technische visie uitgewerkt, of het product mee ontwikkeld van vele succesvolle Belgische verhalen waaronder Teamleader en Sweepbright, en tal van anderen die omwille van confidentialiteit niet bij naam kunnen of willen genoemd worden.

 

 

“We zien zelf veel starters of intrapreneurs binnen grotere corporates die moeilijk de vertaalslag kunnen maken van idee naar een vermarktbaar product.  Vooral het technische luik en de constructies rond het team daar rond – met freelance ontwikkelaars, outsourcing naar exotischer oorden – kost allemaal veel tijd en geld.  Madewithlove biedt daar een mooie oplossing voor en vooral een solide basis voor de verdere uitbouw van het product. Investeerders zien graag een dergelijke en degelijke aanpak van dag 1.” stelt Marc Bresseel, Founding Partner Duval Union.

Madewithlove biedt drie kritische diensten aan:
– Technical consulting
– Product consulting
– Software development

 

Meer over madewithlove:
www.madewithlove.be
Twitter: @madewithlove

2017-08-16T15:48:46+00:00