Antwerpen, 12 juni 2018 – Duval Union kondigt vandaag aan dat het een participatie neemt in Sevendays – een vernieuwend Drupal gebaseerde webdesign en applicatiebouwer uit Antwerpen. Het bedrijf wordt geleid door de twee ondernemers Tom Buelens en Max Acke.

Sevendays zet volop in op de combinatie van hun technische Drupal kennis met een zeer doorgedreven persoonlijk contact en opvolging, en creatieve aanpak. De klanten van Sevendays zijn op zoek naar groei in hun digitale toepassingen en dit in diverse B2B en B2C markten. Het Drupal Open Source platform voor digitale ervaringen wordt vandaag gebruikt voor 1 op 40 van alle websites wereldwijd en heeft meer dan 100.000 ontwikkelaars die actief bijdragen en mee ontwikkelen aan het Drupal project.

Tom Buelens, co-founder van Sevendays: “We slaan met Sevendays vandaag een nieuwe fase in in ons bestaan. We geloven sterk in de versterkende kracht van onze kennis en kunde in combinatie met het netwerk van Duval Union, en de complementariteit van onze diensten in het ecosysteem.”

“De vraag naar Drupal gebaseerde oplossingen blijft groot. We zullen naast de traditionele webfunctionaliteit evolueren naar een nog betere en slimmere integratie van technologie als conversational interfaces en Artificial Intelligence – oplossingen die de communicatie en relatie tussen de gebruiker en de brand wezenlijk zullen verbeteren,” stelt Max Acke, co-founder van Sevendays.